De bästa smartphone modellerna för vattensportfans

  • editor
  • 2018-09-12
  • Kommentarer inaktiverade för De bästa smartphone modellerna för vattensportfans

Det är inte alltid helt lätt att veta vilken mobil man ska satsa på när man håller på med vattensport. Man vill såklart inte bli av med någon funktion , som att spela ett online spel med bonus, samtidigt som det är onödigt att köpa en modell som inte klarar av vattnet. Att behöva lägga ifrån sig sin mobil alla gånger man är ute på vattnet är bara onödigt, och dessutom i princip omöjligt om man håller på med till exempel kanot eller kajak, där man måste ha med sig allt från startpunkten. Vi har gått igenom marknaden, som den ser ut idag, och har hittat de bästa telefonerna som passar oss som håller på med vattensporter.

Med dessa modeller kan du inte bara säkert ringa och höra av dig till dina nära och kära när du är ute på havet eller sjön, du kan såklart också få fantastiska bilder som fångar det speciella med att spendera en dag ute på vattnet.

iPhone XS har blivit vattentät

Det är inte direkt iPhone man tänker på när någon säger “vattentät”, men denna modell har faktiskt utrustats för att klara av blöta förhållanden. Du måste vara beredd på att lägga ut en hel del pengar för den här modellen eftersom den är splitterny, men det är ett bra val för dig som är iPhone-frälst men som har saknat en telefon du faktiskt kan plocka med dig på äventyr.

Förutom den vattentäta aspekten så kan vi framhålla allt “det vanliga” som imponerar med en iPhone, kanske särskilt kamerafunktionerna och möjligheten att göra om dina bilder efter att du har tagit dem. För dig som är instagram-fantast och älskare av vattensport är detta ett bra val – om du har ekonomin för det, såklart.

Samsung Galaxy S8 imponerar

För att gå över till rivalen för Apple så har Samsung kommit med en modell som kommer att ta bort mycket oro inför att använda telefonen nära vatten. Det här är en telefon som inte bara ser till att klara vatten, utan också kan tåla att bli tappad och behandlad lite klumpigt här och där. Det är alltså en modell som verkligen passar den som ofta är ute på äventyr och kanske inte alltid har tur med sin teknologi. Du behöver inte vara så försiktig med den här modellen, vilket är det största plus vi kan ge den.

En annan anledning till att detta är ett bra val för den som är ute på vattnet är batteritiden. Du som är ute på camping ofta och slår läger vid en å eller sjö där det inte direkt finns uttag att ladda mobilen genom kommer att kunna dra nytta av ett batteri som varar i minst 11 timmar, ifall den används konstant. För dig som bara plockar upp telefonen då och då under en kajaktur är den här telefonen guld värd.

Google Pixel 3

För att avsluta vår trio kan vi presentera den senaste telefonen från Google. Det här har varit en stor satsning från Google under de senaste åren, och deras telefoner har genom denna modell levererat en helt ny design, som gör den enklare att använda. Det är dessutom den dyraste modellen någonsin från företaget, vilket kan förklaras genom de funktioner som tillkommit. Den här modellen är såklart vattentät, men den är också utrustad med en av de bästa AI:s hittills, vilket gör att du inte behöver släppa åran när du vill ta ett foto eller ringa ett samtal.