Dina bästa gadgets för simning

Det första man tänker på när det kommer till gadgets och simning är de klassiska simglasögonen, kanske en snorkel eller en simbräda för att träna bentag, men faktum är att det har kommit så mycket mer som kan användas i vattnet på senare år att dessa första saker kanske inte ens kan räknas som gadgets längre. Precis som du inte kan räkna de spel som star-vegas.se erbjuder. Genom att köpa lite roliga saker som kan göra din simträning till något alldeles extra så kan du inte bara ha roligare i vattnet, du kan dessutom bättre mäta din utveckling och hålla koll på hur långt du har kommit i din simning.

Detta kan vara särskilt bra för dig som inte simmar med någon klubb eller något sällskap, utan oftast är själv i vattnet. Att ha något som kan hjälpa dig ta dig igenom träningen, och utvärdera den efterår, är guld värt.

Mp3 spelare som fungerar under vattnet

Det är ganska många år nu som simmare har fått se avundsjukt på när modell efter modell av musikspelare har börjat användas av löpare och joggare världen över. Att kunna ha musik i öronen har länge varit något som känts som en omöjlighet, men nu är den äntligen här! FINIS Duo Mp3 spelare är utvecklad för att kunna användas under vattnet, och den är dessutom designad specifikt för dig som simmar. Att ha hörlurar i öronen när man simmar känns som en ganska dödsdömd idé, eftersom de skulle ramla ut snabbare än du kan sätta in dem. Denna mp3 använder därför en design som gör att du kan sätta fast dina “hörlurar” till simglasögonen, och därefter skickas musiken genom din benstruktur från sin plats på dina kindben. Låter knäppt kanske, men fungerar som en dröm!

Håll koll på dina längder utan problem

Det är ganska ofta man tappar räkningen på hur många varv man har tagit i bassängen, och även om man kan utveckla olika tekniker för att hålla koll känns det så mycket lättare att skaffa en gadget som gör jobbet åt dig. Swimovate Poolmate 2 är en klocka som håller koll på det mesta, du kan se hur många längder du har simmat, hur snabbt du har simmat, hur effektiv du är i din simning och hur många kalorier du har bränt. Det här är en av de billigare varianterna på marknaden, och du får verkligen valuta för pengarna.

Lär dig hålla tempot under träningen

Att kunna hålla ett jämnt tempo genom alla varv är en förutsättning för att få en jämn och bra träning. Det är inte helt lätt alltid att hålla koll, och att behöva kolla upp på klockan varje gång kan kännas lite bökigt. Tur då att man kan skaffa sig en FINIS tempo trainer, som du sätter fast på dina simglasögon, och som håller koll på ditt tempo åt dig. Du kan använda den genom att ställa in hur snabbt eller långsamt du vill ta en längd på, och maskinen sköter resten. Du kan använda funktionen som piper varje gång tiden du ställt in för en längd har gått, eller så kan du använda funktionen som håller koll på hur många simtag du ska ta per längd.